XARXA ESCOLES ASSOCIADES UNESCO a CATALUNYA

Aquest blog neix per tenir un lloc on poder mostrar el treball que realitzen les escoles catalanes que estan associades a la UNESCO, així com qualsevol activitat, notícia, projecte o dades que ens arribin des de París, escoles PEA, la coordinació estatal o qualsevol xarxa, medi o institució amb els ideals i objectius proclamats per la UNESCO. (Als arxius mensuals trobareu tot el que s'ha penjat des de l'inici del blog)

19 de maig 2007

CAMPAMENT INTERNACIONAL PMO

El nostre coordinador del projecte Mediterrani Occidental, David Farell, ens fa arribar la proposta del campament internacional del PMO. Copiem, sencer, el seu missatge:

Els centres PMO catalans que estiguin interessats en participar -amb un professor i tres alumnes d'11-12 anys, en ppi.- en un campament internacional del PMO a Tunísia, la darrera setmana de juliol del present, que es posin en contacte amb mi. La coordinació internacional (Unescocat) vol sondejar des d'ara si tenim algun centre interessat. Jo estic en contacte amb l'Àlex Cosials per passar-li aquesta informació abans d'acabar el mes de maig. Ara es tracta tant sols de conèixer la vostra predisposició, no de fer la sel·lecció d'alumnes. A primers de juny ja coneixerem el programa definitiu. A Còrsega segur que no es farà.

Així m'ho exposa en Cosials: "Si et sembla, pots fer un primer sondeig entre les escoles catalanes
sobre la seva predisposició pel lloc i dates. Espero poder-vos confirmar aviat el lloc i dates amb més concreció, però potser ens anirà bé anar coneixent les seves possibilitats de participar-hi".

També afegeix:
"En un altre ordre de coses, un institut de secundària de la Polinèsia francesa està interessat en establir un contacte amb un institut català. Em podries facilitar el nom d'algun centre de secundària que poguésestar interessat en tantejar aquest contacte"? (a.cosials@unescocat.org)

Doncs ja ho sabeu!

Etiquetes de comentaris: ,