XARXA ESCOLES ASSOCIADES UNESCO a CATALUNYA

Aquest blog neix per tenir un lloc on poder mostrar el treball que realitzen les escoles catalanes que estan associades a la UNESCO, així com qualsevol activitat, notícia, projecte o dades que ens arribin des de París, escoles PEA, la coordinació estatal o qualsevol xarxa, medi o institució amb els ideals i objectius proclamats per la UNESCO. (Als arxius mensuals trobareu tot el que s'ha penjat des de l'inici del blog)

22 d’abril 2007

DIA MUNDIAL DE LA TERRA


Avui 22 d'abril és el Dia Mundial de la Terra. En aquest dia s'anima als ciutadans a sortir al carrer per reclamar sol·lucions als problemes del planeta, especialment, el canvi climàtic.

També la contaminació, la destrucció dels ecosistemes, la reducció de la biodiversitat, l'esgotament del recursos naturals, els problemes de l'aigua o la desertificació, són motius més que suficients per agafar una postura crítica i activa per aconseguir evitar la destrucció de la Terra.

Les principals organitzacions ecologistes, ciutadans, sindicats i colectius diversos han convocat tota una sèrie d'actes per reivindicar el dret i el deure de conservar el planeta per les generacions futures.

S'ha escollit com lema "Salvem el nostre clima" i un llaç de color verd simbolitzarà l'adhesió a la campanya.

Toobareu més informació i propostes didàctiques clicant l'enllaç

Etiquetes de comentaris: , ,