XARXA ESCOLES ASSOCIADES UNESCO a CATALUNYA

Aquest blog neix per tenir un lloc on poder mostrar el treball que realitzen les escoles catalanes que estan associades a la UNESCO, així com qualsevol activitat, notícia, projecte o dades que ens arribin des de París, escoles PEA, la coordinació estatal o qualsevol xarxa, medi o institució amb els ideals i objectius proclamats per la UNESCO. (Als arxius mensuals trobareu tot el que s'ha penjat des de l'inici del blog)

12 d’abril 2007

REUNIÓ DE XARXES UNESCO DE LES COMARQUES LLEIDETANES

Dolors Reig, Presidenta de la Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO (FCACU), ens informa de la propera reunió de Xarxes UNESCO que es farà Lleida a la vegada que explica breument aquesta Xarxa.

El moviment de la societat civil UNESCO està format per una extensa xarxa de biblioteques, associacions i clubs, escoles i càtedres UNESCO. Aquesta xarxa és cada dia més gran i això fa que cada vegada sigui més important el coneixement i la coordinació mútua, tant se val des de quina xarxa treballem: tots volem assolir uns mateixos objectius que són els de la UNESCO.

Temps enrera, les diverses xarxes havien dut a terme algunes trobades conjuntament, enguany voldríem ser capaços de crear mecanismes de comunicació estables entre les entitats més properes geogràficament, per tal de rendibilitzar els nostres recursos i, si es creu oportú, dur a terme algun projecte comú. Això és el que ens proposem iniciar durant l’any 2007

Es per aquest motiu que em plau convocar-vos a la reunió de xarxes UNESCO de les comarques lleidatanes, que tindrà lloc el dissabte dia 14 d’abril, a les 9.30 h a l’Institut Municipal d’Educació “Ramon Barrull” (Carrer Bisbe Torres 2, de Lleida),

Us preguem que ens confirmeu la vostra assistència a la reunió, al tel. 934 589 595, o per c/e a:
l.corral@unescocat.org.

Aprofito l’avinentesa per a saludar-vos molt cordialment,

Dolors Reig

Etiquetes de comentaris: ,