XARXA ESCOLES ASSOCIADES UNESCO a CATALUNYA

Aquest blog neix per tenir un lloc on poder mostrar el treball que realitzen les escoles catalanes que estan associades a la UNESCO, així com qualsevol activitat, notícia, projecte o dades que ens arribin des de París, escoles PEA, la coordinació estatal o qualsevol xarxa, medi o institució amb els ideals i objectius proclamats per la UNESCO. (Als arxius mensuals trobareu tot el que s'ha penjat des de l'inici del blog)

19 d’abril 2007

DE LA IRENE VALLVÉ (NOU PROJECTE)

Irene Vallvé ens fa arribar una proposta força interessant.


La Coordinadora estatal del Pla d'Escoles Associades a la UNESCO, Rufina Moreno, ens invita a
participar en el projecte que sota el títol "Conoce mi mundo" te com a objectiu final publicar un llibre amb versió impresa i amb versió electrònica.

Aquest proyecte es realitzará en col.laboració amb el " Consejo Editorial de Nuevo León y el Forum Universal de las Culturas Monterrey 2007", l'objectiu del qual es promoure la interacció i el diàleg de nens/nenes i joves de diverses parts del món sobre el coneixement de temes dels recursos naturals i la cultura de diferents països, per a promoure el respecte a la diversidad, valorar la trascendència de la sostenibilitat i afavorar condicions per a la pau.

Entre els països que ja han confirmat la seva participació estan: Andorra, Argelia, España, Francia, Italia, Jordania, Letonia, Libia, Lituania, Malta, Marruecos, México, Polonia y Túnez. Ambdues versiones del llibre estaran preparades per mostrar en el marc de les dates del Forum.

Us animo a participar-hi!

Irene Vallvé

Coordinadora de les escoles

Us adjunto el text de la circular del mes d'abril que ha enviat la Rufina Moreno(relacionat amb el tema, la resta de la circular ja l’enviaré, falta traduir, tal com ella vol):

NUEVO PROYECTO-FORUM DE LAS CULTURAS (MÉXICO)

Las escuelas que solicitaron participar en el proyecto Red Digital de escuelas asociadas y no pudieron ser incluidas, se integran en un nuevo proyecto. Pero pueden participar las escuelas asociadas que estén interesadas, para más información y conocer el desarrollo del proyecto, podéis solicitarlo a vuestra coordinación autonómica, a Carmen Sillué msillue@xtec.cat o bien a la coordinación estatal.

El procedimiento es sencillo y divertido para los alumnos.

Al final del proceso se publicará un libro con todos los trabajos de los participantes que se titulará “Conoce mi mundo”

Título: “Proyecto Conoce mi mundo

Los temas de trabajo: Sostenibilidad, Diversidad Cultural, Conocimiento y Paz.

Edad de los participantes: 7 a 17 años

Finalización del trabajo: Junio de 2007

Las escuelas que deseen participar deben preparar el listado de alumnos y profesores participantes enviarlos a la coordinadora del proyecto Carmen Sillué, desde México se enviará la clave de acceso para poder trabajar en el portal digital de la red mexicana. Cada escuela tendrá su clave personal para realizar el trabajo y podrá intercambiar propuestas con las demás escuelas participantes. Ya están incluidas aquellas escuelas que solicitaron entrar en la red digital mexicana antes de diciembre.

Etiquetes de comentaris: