XARXA ESCOLES ASSOCIADES UNESCO a CATALUNYA

Aquest blog neix per tenir un lloc on poder mostrar el treball que realitzen les escoles catalanes que estan associades a la UNESCO, així com qualsevol activitat, notícia, projecte o dades que ens arribin des de París, escoles PEA, la coordinació estatal o qualsevol xarxa, medi o institució amb els ideals i objectius proclamats per la UNESCO. (Als arxius mensuals trobareu tot el que s'ha penjat des de l'inici del blog)

08 de gener 2007

PREPARANT EL DENIP

Hem estrenat un nou any i hem retomat el curs desprñes de les vacances nadalenques.
Gener és el mes del DENIP per a les escoles UNESCO i és per això que al llarg dels dies anirem posant al blog tot aquell material que pot ser d'interés pels centres, però també ens agradaria rebre aportacions per part de les escoles per poder-les compartir.
De moment la Irene Vallvé envia la informació següent que ha trobat en la web de La Fundació per la Pau: www.fundacioperlapau.org

Regals per la pau

Us donem unes quantes idees relacionades amb la pau:
DVD del Concurs d'Animacions per la Pau. Inclou les 16 pel·lícules seleccionades pel jurat del 1r Concurs d'Animacions per la Pau. Per passar una bona estona, i ideal per fer tallers, videofòrums, aprofundir, analitzar, a l'escola, a l'entitat, a casa...
Trencaclosques 'Juguem en pau'. Es tracta d'un joc d'educació per la pau per a nenes i nenes a partir de 8 anys. Amaga una sorpresa: les peces de la "cultura de violència" no encaixen.
SERIOSAMENT... 25 arguments per la pau en còmic. Conté 25 idees que ens poden ajudar a construir una cultura de pau i 25 magnífiques pàgines a tot color plenes d'enginy, il·lustrades per 25 dels millors humoristes gràfics del nostre país i alguns de fora.
On comprar-ho? Directament al nostre local, o t'ho enviem a casa si ho compres a través de la nostra plana web o per telèfon.