XARXA ESCOLES ASSOCIADES UNESCO a CATALUNYA

Aquest blog neix per tenir un lloc on poder mostrar el treball que realitzen les escoles catalanes que estan associades a la UNESCO, així com qualsevol activitat, notícia, projecte o dades que ens arribin des de París, escoles PEA, la coordinació estatal o qualsevol xarxa, medi o institució amb els ideals i objectius proclamats per la UNESCO. (Als arxius mensuals trobareu tot el que s'ha penjat des de l'inici del blog)

25 de novembre 2006

JA TENIM NOVA COORDINADORA, ESTATUTS I SOM XARXA



El dijous 23, tal i com estava convocat, es va celebrar l'Assemblea extraordinaria per a l'elecció de nova coordinadora. El resultat de la votació va convertir a Irene Vallvé en la nova coordinadora de les escoles catalanes associades de la UNESCO.
Des del nostre blog volem felicitar, en nom de totes les escoles, a la nova coordinadora, desitjant que el seu treball al front de la xarxa sigui molt profitós i enriquidor per a tots els centres.

També podem dir amb alegria que l'Assemblea va votar SI a la creació de la xarxa XEAUC i als seus estatuts. Estem doncs davant d'una nova etapa.

1 Comments:

At 9:12 a. m., Anonymous Anònim said...

Gràcies Amparo a la teva "Tozuderia", a la teva permanet i engrescadora constància per fer possible que la família de les escoles associades continui sent una realitat, ara, enfotida per la sort que tenim de començar una nova etapa; que no deixa de ser el fruit de tants i tants esforços compartits i compromesos, és a dir, la cultura de l'esforç i la cultura de la pau unides, i que fan possible la XEAUC.

Irene, com ja ben sps: SORT i endavant. Estem amba tu

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home